Plastové potrubné systémy POLOPLAST

Plastové potrubné systémy POLOPLAST

POLO-KAL

  • prvotriedne izolačné vlastnosti – osvedčená trojvrstvová technolólia spoľahlivo pohlcuje hluk vznikajúci prúdením
  • vysoká pevnosť – pre bezpečnosť na stavbe, stabilitu a pohodlnú pokládku, pre extrémnu žáťaž – prvotriedne vlastnosti doložené skúškami pevnosti v ohybe a odolnosti voči nárazom, odolnosť voči horúcej vode (krátkodobo 97°C / dlhodobo 95°C) minimálna dľžková rozťažnosť, vysoká chemická odolnosť
  • hladká vnútorná strana – prevencia proti vzniku usadenín
  • dokonale presné utesnenie – precízne nasúvacie hrdlá, rýchla montáž, trvalé spojenie
  • 20 rokov skúseností s technológiou výroby viacvrstvového potrubia a 50 rokov skúseností s domovou kanalizáciou
  • všestranné možnosti použitia a široký sortiment – takmer neobmedzené možnosti využitia, široká paleta systémových komponentov v dimenziách DN 32-250
  • umožňuje pokládku v zemine na pozemku – mimoriadne vhodný systém vďaka vysokej kruhovej pevnosti

POLO-KAL ® kanalizačné rozvody s akustickou izoláciou

POLO-KAL XS

Mazivá? NIE!

Nová technológia funTEC zaisťuje, že všetky priemery potrubia (DN 32 až 110) sú také hladké, že vaša práca beží hladko bez mazív.

Nedostatok priestoru? NIE!

Štíhle puzdro je ideálne pre mnoho aplikácií: pre nízke výšky konštrukcie podlahy, odpady, sadrokartónové steny…

Meranie? UŽ NIE!

Ľahké rezanie požadovanej dlžky vďaka meracím značkám a vytlačenému meradlu. A vďaka špecifickému geometrickému prevedeniu integrovaného tesniaceho krúžku už nie je požadované skosenie rúr na ich koncu.

Chýbajúce tesnenie? NEMOŽNÉ!

Pri montáži nie je možné zabudnúť alebo zle vložiť tesniaci krúžok a tesniace krúžky sa v priebehu prepravy, skladovania a montáže nestratia.

POLO-KAL 3S

Je vysoko zvukovo izolačný systém pre odvodňovanie budov. Jeho základným prvkom je trojvrstvová polypropylénová rúra. Vnútorná vrstva potrubia je vyrobená z viskoelastického materiálu Porolenu, ktorý tlmí nárazy a vibrácie, absorbuje vzdušné a štrukturálne zvukové vlny a trvalo redukuje splachovacie zvuky.

Vysoko zvukovo izolačný nadzemný drenážny systém POLO-KAL 3S je najlepšou voľbou pre ochranu pred hlukom v budovách, v ktorých sú kladené vysoké požiadavky na zvukové limity ako sú: nemocnice, školy, verejné budovy, hotely, obytné budovy atď. Vynikajúca zvuková ochranná vlastnosť POLO-KAL 3S je užitočná najmä v odtokových potrubiach.

POLO-KAL NG

Vysoko zvukotesný trojvrstvový systém potrubia POLO-KAL NG s veľkým množstvom systémových komponentov v rozmeroch 32 – 250 ponúka vynikajúci rozsah produktovej rady a ponúka riešenie v rôznych polohách inštalácie.
Trojvrstvový potrubný zvukovo tesný systém POLO-KAL NG sa vyznačuje mimoriadnou pevnosťou, použitím pri renovácii objektov s možnosťou prechodu na iné materiály.