Roth

Roth

Nemecká spoločnosť Roth Werke je nadnárodným výrobcom energetických a sanitárnych systémov s obchodným zastúpením po celom svete a s viac ako 60 ročnou tradíciou rodinnej firmy.
Podľa motta spoločnosti „život plný energie“ spája Roth svoje systémové produkty od využívania alternatívnych zdrojov energie cez systémy ukladania energie až po systémy distribúcie energie do jedného kompletného systémového riešenia.

Podlahové vykurovanie Original Roth Tecker® System – má účinnosť až o 10% vyššiu a dynamiku až o 15% lepšiu oproti bežným systémom, naviac so systémovou zárukou 10 rokov.

Regulačný systém pre podlahové vykurovanie Touchline – pomocou Roth bezdrôtových termostatov Touchline sa presne zmeria teplota v každej miestnosti a tým aj potreba energie.

Pre spoľahlivú inštaláciu rúrok pre rozvody vykurovacej a pitnej vody v budovách zaviedla na trh spoločnosť Roth vysokovýkonné plastové tvarovky z PPSU (polyfenylsulfon). Vďaka systému Roth Press-Check získavate väčší komfort pri montáži a zároveň zvýšenú bezpečnosť pri lisovaní spojov.

Zásobník Roth Thermotank Quadroline je vyrobený z vysoko kvalitného plastového kompozitného materiálu s hliníkovou difúznou vrstvou. Vonkajší plášť tvorí kvalitná EPS škrupinová izolácia. Vďaka použitým materiálom je hmotnosť tohto zásobníka zhruba tretinová oproti klasickým oceľovým nádržiam.