- mlieko spracujúci priemysel
- mliekarne
- výroba syrov
- výroba jogurtov, atď.
Kde sa Sanosil zvyčajne používa v zariadeniach na výrobu a spracovanie mlieka?
- Ako dezinfekčný prostriedok na použitie v procesoch čistenia normálnych aj hlbkových
- Dezinfekcia povrchu a dezinfekcia obsahu
- Konzervácia
- Výroba potravín a balenie
- Nádrže, linky a spracovateľské zariadenia
- Baliace a plniace stroje
- CIP systémy
Výhody používania Sanosil v potravinárskych a nápojových zariadeniach:
- Bez chuti, bezfarebný a bez zápachu
- Vyššia účinnosť ako peroxid vodíka, chlórnan sodný (bielidlo) a iné dezinfekčné prostriedky
- Používa sa v systémoch CIP
- Nepení
- Nevyžaduje sa oplachovanie
- Môže byť použitý v širokom rozsahu teplôt až do 95 ° C.
Sanosil je ideálnym produktom na dezinfekciu obalového materiálu a vybavenia:
- Sanosil je veľmi stabilný pri vysokých teplotách a bielidlo sa rýchlo odparí pri zvýšených teplotách
- 35% peroxid vodíka môže byť nahradený Sanosilom – zníženie množstva odparovaných oxidačných činidel v parných aplikáciach 5-7 krát
- Sanosil má dlhší účinok ako samotný peroxid vodíka
- Sanosil môže znížiť teplotu, čas kontaktu a/alebo množstvo vody použitej v závislosti od konkrétnej aplikácie
| oblasť aplikácie | produkt |
Úprava vody | úprava prevádzkovej vody úprava studničnej vody | |
Dodávka / skladovanie surovín | podlahy, steny, stropy, odpady prepravné a skladovacie kontajnery zásobné nádrže plniace linky | |
Výroba | podlahy, steny, stropy ochrana proti plesniam zariadenia, stroje, nástroje dopravné a plniace zariadenia kontajnery, potrubia pracovné odevy | |
Distribúcia | prepravné kontajnery a vozidlá dopravné zariadenia, filtre | |
Chladiace zariadenia / klimatizačné systémy | chladiace systémy, pračky vzduchu zvlhčovače vzduchu, ventilačné šachty | |