Mliekarenský priemysel

Mliekarenský priemysel

  • mlieko spracujúci priemysel
  • mliekarne
  • výroba syrov
  • výroba jogurtov, atď.

 Kde sa Sanosil zvyčajne používa v zariadeniach na výrobu a spracovanie mlieka?

  • Ako dezinfekčný prostriedok na použitie v procesoch čistenia normálnych aj hlbkových
  • Dezinfekcia povrchu a dezinfekcia obsahu
  • Konzervácia
  • Výroba potravín a balenie
  • Nádrže, linky a spracovateľské zariadenia
  • Baliace a plniace stroje
  • CIP systémy

Výhody používania Sanosil v potravinárskych a nápojových zariadeniach:

  • Bez chuti, bezfarebný a bez zápachu
  • Vyššia účinnosť ako peroxid vodíka, chlórnan sodný (bielidlo) a iné dezinfekčné prostriedky
  • Používa sa v systémoch CIP
  • Nepení
  • Nevyžaduje sa oplachovanie
  • Môže byť použitý v širokom rozsahu teplôt až do 95 ° C.

Sanosil je ideálnym produktom na dezinfekciu obalového materiálu a vybavenia:

  • Sanosil je veľmi stabilný pri vysokých teplotách a bielidlo sa rýchlo odparí pri zvýšených teplotách
  • 35% peroxid vodíka môže byť nahradený Sanosilom – zníženie množstva odparovaných oxidačných činidel v parných aplikáciach 5-7 krát
  • Sanosil má dlhší účinok ako samotný peroxid vodíka
  • Sanosil môže znížiť teplotu, čas kontaktu a/alebo množstvo vody použitej v závislosti od konkrétnej aplikácie
  oblasť aplikácie  produkt 
 Úprava vody úprava prevádzkovej vody
úprava studničnej vody
  
 Dodávka / skladovanie surovín podlahy, steny, stropy, odpady prepravné a skladovacie kontajnery
zásobné nádrže
plniace linky 
 
 Výrobapodlahy, steny, stropy
ochrana proti plesniam
zariadenia, stroje, nástroje
dopravné a plniace zariadenia
kontajnery, potrubia
pracovné odevy
 
 Distribúciaprepravné kontajnery a vozidlá
dopravné zariadenia, filtre
 
 Chladiace zariadenia / klimatizačné systémychladiace systémy, pračky vzduchu
zvlhčovače vzduchu, ventilačné šachty