Moderné radiátory Antrax

Moderné radiátory Antrax

Tif

Dizajnový radiátor Tif vyčnieva predovšetkým z ostatných modelov z kolekcie, pretože ako jediný má hrany dosky mierne zaoblené. Vďaka svojmu jednoduchému a lineárnemu tvaru môže byť inštalovaný horizontálne ako radiátor v obývacej izbe alebo spálni pod oknom alebo vertikálne.

H_20

Inšpirovaný modelom Trim. H_20 je radiátor z uhlíkovej ocele do obývačky charakterizovaný rúrkovými prvkami obdĺžnikového prierezu 20 mm x 15 mm. Vzdialenosť medzi prvkami bola starostlivo vypočítaná, aby sa optimalizoval tepelný výkon a zvýšila sa sálavá zložka. To umožňuje zvýšený komfort v budove, ako aj výraznú úsporu energie.

A 25

Model A_25 je výborná dizajnová alternatíva ku klasickému viacrúrkovému radiátoru, vďačí za svoj názov priemeru rúrok použitých na jeho výrobu. Radiátor má dva 35 mm profily, na ktorých sú privarené rúrky s priemerom 25 mm. 

Trim

Trim je moderný radiátor do obývačky z recyklovateľnej ocele s prvkami pravouhlého prierezu usporiadanými do hrubého vzoru, ktorý umocňuje minimalizmus modelu a súčasne umožňuje dosiahnuť vysoký vykurovací výkon.

A_13

Model A_13 je rúrkový radiátor z recyklovateľnej uhlíkovej ocele pozostávajúci z dvoch profilov s priemerom 35 mm, na ktoré sú privarené okrúhle rúrky s priemerom 13 mm. Veľkosť rúrok dáva modelu meno.

TI_Q

Ti_Q – evolúcia modelu Tif, je radiátor z uhlíkovej ocele s prísnym a zásadným tvarom. Jeho hranaté hrany sú obdĺžnikového tvaru s obmedzenou hĺbkou a so sofistikovanou diskrétnosťou zapadnú do rôznych miestností domu alebo vyniknú podľa potreby.