Sušiaky uterákov Antrax

Sušiaky uterákov Antrax

H_20 Bath

Názov tohto konkrétneho sušiaka uterákov vychádza z tvaru jeho prvkov: obdĺžnikové profily s prierezom 20 mm naprieč a 15 mm na výšku. Táto charakteristická vlastnosť prepožičiava tomuto modelu zmysel pre modernú príťažlivosť, pričom si zachováva všetky funkcie bežného sušiaka uterákov. Obdĺžnikové prvky sa potom privaria na dva profily, ktoré majú namiesto toho okrúhly tvar s priemerom 35 mm.

H_20 BDO

Horizontálny radiátor BDO H_20 pozostáva z pravouhlých profilov s prierezom 20 x 15 mm, rovnako ako model H_20 Bath. Obdĺžnikový prierez prepožičiava radiátoru pocit súčasnej príťažlivosti, čím sa odlišuje od bežných okrúhlych rúrkových vyhrievaných vešiakov na uteráky.

V8 & Pieno

Optimalizujte úlohu radiátora vo vašej súčasnej kúpeľni bez ohľadu na jej veľkosť alebo štýl. Antrax IT vám prináša V8 a Pieno, dva nové sušiaky na uteráky z uhlíkovej ocele s kompaktným, čistým, lineárnym dizajnom zameraným na zlepšenie tepelného výkonu, zníženie spotreby energie a dokonalé začlenenie do priestoru kúpeľne.

VP22

Vertikálny vyhrievaný sušiak na uteráky s prvkami s priemerom 22 mm.

Rabbit 13

Každodenné gestá, ktoré sa odohrávajú v kúpeľni, sú v kolekcii ohrievača uterákov Rabbit pretavené do multifunkčného objektu: od možnosti jednoduchého zavesenia županu až po rozmiestnenie uterákov na rúrkach až po šírenie tepelnej pohody v miestnosti.

BD 13

Sušiak uterákov BD 13 sa skladá z dvoch zvislých profilov s priemerom 35 mm, ktoré sú navzájom spojené pomocou rúrok s priemerom 13 mm, odtiaľ názov samotného ohrievača uterákov.

Rabbit H_20

Každodenné gestá, ktoré sa odohrávajú v kúpeľni, sú v kolekcii ohrievača uterákov Rabbit pretavené do multifunkčného objektu: od možnosti jednoduchého zavesenia županu až po rozmiestnenie uterákov na rúrkach až po šírenie tepelnej pohody v miestnosti. Rúrky sú zoskupené v pravidelných rytmoch a privarené k zvislým profilom, ktoré po dĺžke na radiátore prirodzene vytvárajú dva háčiky, na ktoré je možné pripevniť župany.

BD 25

Model BD 25 sa skladá z okrúhlych rúrok s priemerom 25 mm, ktoré dávajú modelu jeho názov a ktoré sú navarené na dvoch profiloch s priemerom 35 mm.

BDO 25

Model BDO 25 je súčasťou kategórie sušičov uterákov. Produkt BDO 25 pripomína klasický vertikálny sušič uterákov BD 25, ale jeho rúrky sú usporiadané horizontálne. Tento produkt sa skladá z dvoch zvislo usporiadaných profilov s priemerom 35 mm, na ktoré sú v pravom uhle privarené rúrky s priemerom 25 mm.

Trim Bath

Štvorcový rúrkový sušič uterákov Trim Bath je súčasťou kolekcie Bath, ktorá zahŕňa všetky dizajnové modely radiátorov vhodné na použitie v kúpeľni. Koncept pre model Trim Bath je variant na model H_20, od ktorého sa líši iba tvar rúrky. 

BDO 13

Uterák na radiátor BDO 13 je vytvorený s použitím sušiča uterákov BD 13 ako jeho základu. Model BDO 13 pozostáva z dvoch zvislých profilov s priemerom 35 mm a rúrok s priemerom 13 mm naskladaných v pravom uhle nad profilami. 

Trim BDO

Model BDO Trim je horizontálna verzia sušiaka na uteráky Trim Bath. Jeho verzia s horizontálnymi rúrkami je ideálna na umiestnenie nad umývadlo alebo vaňu. 

Rabbit 22

Každodenné gestá, ktoré sa odohrávajú v kúpeľni, sú v kolekcii ohrievača uterákov Rabbit pretavené do multifunkčného objektu: od možnosti jednoduchého zavesenia županu až po rozmiestnenie uterákov na rúrkach až po šírenie tepelnej pohody v miestnosti.