T_Tower

T_Tower

  • Designer: Matteo Thun a Antonio Rodriguez

Moderný štýl, minimálne a pozoruhodné siluety „tak opisujú“ T Tower. Nový radiátor navrhnutý Matteom Thunom a Antoniom Rodriguezom pre Antrax IT.

Názov T Tower explicitne definuje jeho elegantný a štíhly obrys.

T Tower predstavuje vývoj Serie T, kultového radiátora, ktorý vznikol vďaka prvému partnerstvu medzi spoločnosťou Antrax IT a Matteom Thunom a Antoniom Rodriguezom, zachovávajúc čistý a sofistikovaný dizajn.

T Tower je dizajnový radiátor, ktorý umožňuje vytvorenie viacerých, „hrejivých“ a prekvapivých konfigurácií vďaka jedinému hliníkovému profilu.

Štíhlé profily, čisté a odvážne siluety, hladké a kompaktné povrchy, najznámejšia „hrejivá časť“ v tvare T sa otvára do novej konštrukčnej kreativity a stáva sa samonosná: T Tower je v skutočnosti prvý voľne stojaca radiátor vyvinutý firmou Antrax IT.

Otopné teleso je „uvoľnené“ z obmedzení tradičného závesného radiátora, aby sa stalo originálnou výbavou interiéru, ktorá je mimoriadne všestranná a je schopná kombinovať vzhľad s vynikajúcim tepelným výkonom a úsporou energie.

T Tower je vyrobený z hliníkových profilov, určených pre prenos tepla pomocou vody alebo aj elektrickej energie.

T Tower je dostupný vo veľkosti 170 x 14 x 22 cm. V elektrickej verzii je vybavený špeciálnou kruhovou základňou z nehrdzavejúcej ocele so saténovou povrchovou úpravou.

Bol navrhnutý na zvýšenie komfortu obývacej izby, ako výnimočná „socha“, ktorá prináša teplo, pohodlie a pohodu.

T Tower sa vďaka špeciálnemu veľkému držiaku na uteráky mení z perfektného designového radiátora v súčasného designového pomocníka do kúpelní.

Vynikajúca kvalita, elegantný a funkčný dizajn, v kombinácii s  dôrazom na detaily robí T Tower výrazným radiátorom so silnou osobnosťou.

Dostupnosť viac ako 200 farebných variantov zdôrazňuje jej dekoratívnu hodnotu a definíciu sofistikovaných a trendových povrchov.