Radiátory Antrax

Radiátory Antrax

Teplo vstupuje do domu niekoľkými cestami, a to radiátormi alebo rúrkovými vykurovacími telesami, ale taktiež inovatívnymi spôsobmi vyjadrenými dizajnom spoločnosti ANTRAX IT.

Antrax IT sa špecializuje na výrobu radiátorov a ich produkcia je primárne zacielená na kvalitu pomocou špičkovej technológie a v spolupráci s medzinárodne uznávanými dizajnérmi ako napríklad Andrea Crosetta, Francesco Lucchece, Massimo Iosa Ghini alebo Peter Rankin.

Títo dizajnéri „tepla“ vyjadrujú úžasnú vitalitu, talianský dizajn a kvalitu vo svojich návrhoch vykurovacích telies, ktoré sú pravidelne oceňované medzinárodnými cenami dizajnu.

Spoločnosť Antrax IT investuje do výskumu a vývoja predovšetkým z pohľadu návrhu novej generácie vykurovacích telies poskytujúcich maximum tepelného výkonu pomocou využitia minimálneho objemu vody v telese, čo je možné vďaka použitiu špeciálnych tvarov a materiálov.

Porfólo produktov je rozdelené nasledovne:

Dizajnové : vykurovacie telesá a sušiaky uterákov od medzinárodne uznávaných dizajnérov

Radiátory : radiátory vyrobené štandardným spôsobom z oceľových rúrok a profilov vhodné do každého priestoru v dome alebo v byte

Sušiaky uterákov : vykurovacie telesá vhodné do kúpeľní a práčovní

Elektrické modely radiátorov