Technológia CoEx S5 Roth

Technológia CoEx S5 Roth

Z profesionálneho systému profitujte 5- násobne! Nová filozofia rúrok ROTH to umožňuje.

Pretože tak ako osvedčená vykurovacia rúrka systému Roth DUOPEX S5® s originálnym systémom Roth Tacker®, tak aj inovovaná vykurovacia rúrka systému Roth X-PERT S5®+ majú vďaka svojej 5-vrstvovej stavbe päť hmatateľných predností určených pre Vašu spokojnosť. Obidva typy vykurovacích potrubí systému sú vyrobené osvedčenou a jedinečnou 5-vrstvovou technológiou CoEx.

Výhoda 1: Kvalita cez päť vrstiev „S5 „

Aby boli splnené vysoké požiadavky na kvalitu rúrky na mieste pokládky a i pri preprave  sú Roth DUOPEX S5 ® , X – PERT S5 ® + a systém potrubia ClimaCor ® S5 sú konštruované v piatich vrstvách . Tie sú neoddeliteľne viazané dohromady prostredníctvom technológie S5 CoEx vytvorenie sendvičového materiálu s vysokou úrovňou spoľahlivosti a dlhou životnosťou .

Výhoda 2: Odborný systém

Ako vynálezca systému Tacker je spoločnosť Roth jedným z popredných dodávateľov sálavého vykurovania a chladenia. Spoločnosť Roth má dlhoročné skúsenosti a tým i technologické know – how .

Výhoda 3: Servis

Veľký rozsah vysoko kvalifikovaných odborníkov ponúka inžiniersku a obchodnú podporu. Krátke celoeurópskej dodacie lehoty pre všetky značky produktových radov Roth .

Výhoda 4: Záruka

Zaviazali sme sa ku kvalite a aby bola zaistená bezpečnosť našich zákazníkov. Tento záväzok sa začína s vývojom výrobkov a pokračuje priamo cez výrobu, skladovanie a distribúciu. Vzhľadom k tomu, že dodávame prvotriednu kvalitu výrobkov a služieb, sme schopní ponúknuť celosvetovú poistnú ochranu, ktorá ide nad rámec normy a zahŕňa následné straty v prípade vád. Osvedčenie o záruke, obsahuje podrobnosti o zranenie osôb alebo škody na majetku pokrytie až na 5 miliónov eur. Záruka sa vzťahuje na Roth sálavé vykurovací systémy na dlhšie ako desať rokov po inštalácii.

Výhoda 5: Spokojnosť zákazníkov

Zákazníci očakávajú, že výrobky, ktoré vlastní budú fungovať spoľahlivo a že si udrží svoju hodnotu. Roth podlahové vykurovanie poskytuje zákazníkom komfort, pretože vedia, že zvolili „najlepšie vo svojej triede“.